Bekabelde systemen

Inbraak of brand: je maakt het liever niet mee. Beveiliging is een ernstige zaak en daarom nemen wij onze dienstverlening ook serieus. Elke veiligheidssituatie is anders, of je nu een particulier of een bedrijf bent. Jij verdient een persoonlijk advies én een oplossing op maat, en dat is net waar wij in gespecialiseerd zijn.

Inbraakbeveiliging voor jouw woning, bedrijf of winkel

Een goede bescherming tegen inbrekers is geen overbodige luxe. Beveilig daarom je winkel, woning of bedrijf tegen inbraak. Hiervoor kies je best voor een inbraakbeveiliging die aan al je noden voldoet. 

Bij LBS beveiliging ben je zeker van een inbraakbeveiliging op maat van jouw behoeftes want aan een standaard inbraakbeveiliging heb je niets. We komen ter plaatse voor een veiligheidsaudit en een uitgebreide risicoanalyse betreffende inbraak. Op basis daarvan adviseren we je een optimale en gebruiksvriendelijke inbraakbeveiliging, die rekening houdt met alle zwakke plekken van je pand, zoals ramen en deuren. Bovendien plaatsen we jouw inbraakbeveiliging volgens de voorschriften van het INCERT-label.

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat, aangepast aan jouw wensen en noden.

Offerte aanvragen

De voordelen van bekabelde inbraakbeveiliging

Bekabelde inbraakbeveiliging is perfect voor een nieuwbouw of een renovatie. Op basis van de bouwplannen, maken wij een vrijblijvende offerte op. Op jouw vraag ondersteunen we de elektricien bij de bekabeling van je inbraakbeveiliging. 

Bij een bestaande bouw is het installeren van dit systeem niet zo voor de hand liggend, maar het is wel mogelijk. Na een bezoek ter plaatse met een grondige risicoanalyse, stellen we een oplossing voor die bij jouw situatie past. 

Wanneer je kiest voor bekabelde inbraakbeveiliging, kies je voor een veilig systeem. De kabels die alle onderdelen verbinden kunnen onmogelijk gesaboteerd worden van buiten af. Natuurlijk zorgen draadloze alarmsystemen voor diezelfde beveiliging, maar deze bevinden zich vaak in een hogere prijsklasse. 

Beveilig nu jouw woning of gebouw