Camerabewaking voor je woning, bedrijf of winkel.

Een inbreker op heterdaad betrappen en identificeren, nummerplaatherkenning van voertuigen of productieprocessen volgen. Dit zijn enkele toepassingen van camerabewaking die enkel mogelijk zijn aan de hand van gedetailleerde en duidelijke camerabeelden. LBS Beveiliging is hiervoor de deskundige partner bij uitstek. Na een grondige veiligheidsaudit en risicoanalyse stellen wij dan ook graag een vrijblijvende camerabewaking voor. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de wensen en eisen van de klant. Welk type camerabewaking voor welke toepassing het meest geschikt is, wordt door ons grondig bestudeerd en besproken. 

Bekijk camerabeelden in real time.

Wil je de camerabeelden in real time en vanop afstand bekijken op je tablet, smartphone of pc? Het kan met de nieuwste systemen en bijhorende software en applicaties via internet. Zo heb jij steeds de controle over je camerabewaking. 

Integratie van inbraakbeveiliging en camerabewaking maakt videoverificatie mogelijk, al dan niet met tussenkomst van een meldkamer. Videoverificatie is het in real time bekijken van de beelden op het moment van bijvoorbeeld een inbraak. Bij detectie door het alarmsysteem worden de camerabeelden automatisch verzonden naar de controlekamer. Dankzij de juiste camerabewaking op de juiste plaats kan hierdoor de situatie op de voet gevolgd worden en kan er gepast gereageerd worden. LBS Beveiliging bekijkt samen met jou hoe camerabewaking jouw veiligheid kan verhogen. Wens je de beelden nadien te herbekijken dan kan dit digitaal in goede kwaliteit via een opnametoestel met interne harde schijf. 

Analoog

Het beeldsignaal van een deze camerabewaking wordt analoog verwerkt en verzonden over een traditionele coax-kabel. De analoge camerabewaking is vaak uitgerust met infrarood (IR) LED verlichting. Dit verhoogt de beeldkwaliteit bij beperkte lichtintensiteit (bijv. ’s avonds en ’s nachts). Deze toestellen worden stilaan vervangen door hun digitale opvolgers die belangrijke voordelen bieden. 

Digitaal

Het beeldsignaal van de digitale camerabewaking wordt digitaal verzonden over DATA-kabel (UTP/FTP). Met meerdere digitale camera’s kan een cameranetwerk opgebouwd worden dat kan geïntegreerd worden op het bestaande computernetwerk. Naast de hoge resolutiebeelden zijn de eenvoudige bekabeling in netwerkstructuur en de hoge transmissiesnelheid, bijkomende voordelen van digitale camerabewaking. 

Privacy Comissie

Wij staan onze klanten graag bij in het administratief en wettelijk dossier betreft de camerabewaking: aangifte bij de Privacy Commissie en eventuele verplichtingen volgens de CAO68. Jouw camerabewaking aangeven kan je hier. Voor meer informatie hierover kan je ons steeds contacteren.

Interesse in onze professionele beveiligingssystemen?