Inbraakbeveiliging voor jouw woning, bedrijf of winkel

Je wil je winkel, woning of bedrijf goed beveiligen tegen inbraak? Dan kies je best een inbraakbeveiliging die aan al je noden voldoet. Want een bescherming tegen inbrekers is tegenwoordig geen overbodige luxe meer.

Bij LBS ben je zeker van een inbraakbeveiliging op maat van jouw behoeftes. Want aan een standaard inbraakbeveiliging heb je niets. We komen ter plaatse voor een veiligheidsaudit en een uitgebreide risicoanalyse betreffende inbraak. Op basis daarvan adviseren we je een optimale en gebruiksvriendelijke inbraakbeveiliging, die rekening houdt met alle zwakke plekken van je pand, zoals ramen en deuren. Bovendien plaatsen we jouw inbraakbeveiliging volgens de voorschriften van het INCERT-label. 

Inbraakbeveiliging op maat tegen een prijs die bij jouw situatie past.

De prijs van jouw inbraakbeveiliging hangt volledig af van de complexiteit van je situatie. Gelukkig ben je bij LBS aan het juiste adres voor betaalbare oplossingen, van basis tot geavanceerd. Bovendien komt inbraakbeveiliging voor beroepsdoeleinden in aanmerking voor verhoogde investeringsaftrek. 

Bekabelde inbraakbeveiliging voor je woning, bedrijf of winkel.

Een bekabelde inbraakbeveiliging is ideaal voor je nieuwbouw of renovatie. Op basis van de bouwplannen maken we een vrijblijvende offerte. Op jouw vraag ondersteunen we je elektricien bij de bekabeling van je inbraakbeveiliging. Ook in je bestaande situatie is een bekabelde oplossing mogelijk. Na een bezoek ter plaatse met een grondige risicoanalyse, stellen we een oplossing voor die bij jouw situatie past. En dat gaat van straf naar nog straffer. 

Risco Lightsys: budget- én gebruiksvriendelijke bekabelde inbraakbeveiliging

“Ik beheer mijn inbraakbeveiliging vanop mijn smartphone” 

Een ultieme veiligheid, gecombineerd met comfort en design, daar staat de inbraakbeveiliging van Risco Lightsys voor. We installeren de inbraakbeveiliging in jouw woonhuis, kantoor of winkelpand. En jij downloadt de gratis applicatie op je smartphone, tablet en/of pc via onze ondersteunende website. Kies je ook voor camerabewaking? Dan toont jouw app bij detectie onmiddellijk op de camerabeelden wat er aan de hand is. Zo kan je het gevaar snel inschatten en de gepaste maatregelen nemen. De knappe touchklavieren – die je in het wit of het zwart kunt krijgen – passen perfect in elk interieur. Je merkt snel dat jouw Risco Lightsys onmisbaar is. Bovendien past deze inbraakbeveiliging in ieders budget. 

Texecom: bekabelde inbraakbeveiliging voor grotere gebouwen

“Met Texecom heb ik een gerust gevoel – én de volledige controle” 

Zetelt je bedrijf of organisatie in een groot gebouw? Dan vraagt dit een aangepaste aanpak op vlak van inbraakbeveiliging. Met de Texecom-reeks komen we tegemoet aan de strenge eisen van een professionele omgeving. Zonder in te boeten aan gebruiksgemak. De belangrijkste voordelen van deze inbraakbeveiliging? Een professionele multi-inzetbaarheid in combinatie met toegangscontrole en uitbreidingsmogelijkheden tot wel 640 zones. Bovendien bedien je Texecom eveneens via een eenvoudige applicatie op je smartphone, tablet en/of pc te downloaden via onze website.

Draadloze inbraakbeveiliging voor je woning, bedrijf of winkel

Is jouw situatie niet geschikt voor een bekabelde oplossing? Dan stellen we graag een draadloze inbraakbeveiliging voor. We installeren zowel de alarmcentrale als de nodige componenten – zoals detectoren, magneetcontacten en klavieren – volledig draadloos. Een draadloze inbraakbeveiliging zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid. Alle componenten én de installatie zijn tenslotte goedgekeurd door INCERT. En dat betekent een grote plus – lees: extra voordeel – bij je verzekeringsmaatschappij. 

Agility: handig, elegant en uiterst betrouwbaar

“Met dit systeem weet ik dat mijn woonhuis altijd perfect beveiligd is” 

De draadloze inbraakbeveiliging Agility is extreem betrouwbaar. En uitermate geschikt voor privétoepassingen. Bovendien voegt Agility waarde toe aan je interieur, dankzij haar strak design. En met een handige afstandsbediening zet je je draadloze inbraakbeveiliging gemakkelijk aan of uit. Agility bedienen doe je trouwens ook met een handige applicatie op je smartphone en/of tablet. Deze app is te downloaden via onze website.

Hybride inbraakbeveiliging: deels bekabeld, deels draadloos

We willen je een optimale inbraakbeveiliging bieden op maat van jouw situatie. Daarom werken we ook met hybride oplossingen. Want soms is slechts een deel van de bekabeling voorzien tijdens de nieuwbouw of renovatie van jouw woonhuis, bedrijf of winkel. Zo worden magneetcontacten op ramen en deuren vaak vergeten. Ze zijn echter zeer cruciaal in de vroegtijdige detectie van een inbraak. 

Bekabeling achteraf is niet overal mogelijk, en bovendien ook duur. Deze extra kosten willen we uiteraard vermijden. Met een hybride inbraakbeveiliging is je installatie deels bekabeld, deels draadloos. Ook deze oplossing is uiterst betrouwbaar – én INCERT-gekeurd!

Interesse in onze professionele beveiligingssystemen?