Over ons beveiligingsbedrijf

In 1995 startten Denise en Danny met hun beveiligingsbedrijf. Na de overname van een andere beveiligingsbedrijf in 2001, vergrootten zij hun klantenportefeuille aanzienlijk. Er werd een nieuw pand aangekocht in 2005 waar het bedrijf zijn intrek nam, maar slechts 4 jaar later werd dit gebouw al uitgebreid. Door de grote groei van het bedrijf werden er ondertussen ook extra werknemers aangenomen.

In 2017 werd dan uitgeweken naar een nieuwe, nog grotere locatie op de Bouwelsesteenweg. Hier is naast een grote demoruimte ook een opleidingsruimte aanwezig om zowel personeel als klanten te informeren over beveiliging. 

In 2023 verruimden we ons team aanzienlijk. We zijn onze anciens dankbaar voor hun trouw aan LBS Beveiliging en we zijn tevens fier op onze nieuwe jonge werknemers die we hebben kunnen aantrekken. Bedankt en welkom!

Voel je veilig met de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, parlofonie en videofonie of brandkasten en kluizen van LBS. Wij combineren de know-how van een groot beveiligingsbedrijf met een persoonlijke aanpak van een KMO. Onze zaakvoerders zijn dan ook persoonlijk betrokken bij elk project en elke veiligheidsaudit is maatwerk. Het doel is immers met elke klant een langetermijnrelatie op te bouwen en dat kan enkel door beloftes na te komen en een sterke band op te bouwen met de opdrachtgevers. 

Bij ons geen hoogdravende of moeilijke woorden maar uitleg op maat van de klant zodat de bediening van elk geplaatst beveiligingssysteem met uiterst gebruiksgemak gebeurt. Dankzij onze telefonische helpdesk en 24/24 permanentiedienst laat LBS Beveiliging je geen seconde in de steek. Wij staan steeds paraat.

Kom gerust eens een kijkje nemen in de demoruimte van ons beveiligingsbedrijf, waar je de laatste nieuwe trends in beveiliging vindt. Wij adviseren je graag over wat voor jouw woning of bedrijf de meest optimale en totale beveiligingsoplossing is. Bovendien is iedereen meer dan welkom om de voorgestelde materialen in werking te zien. Dit vermijdt verassingen bij de installatie want je weet precies wat je mag verwachten. 

Hulp nodig?

Onze telefonische helpdesk en 24/24 permanentiedienst laten je niet in de steek!

Supportpagina

Ons team

William

Project manager

Danny

Technical Manager

Denise

General Manager

Waarom kiezen voor LBS Beveiliging?

Hulp bij de administratieve, wettelijke en fiscale afhandeling van jouw veiligheidsdossier.

Demo- en opleidingsruimte ter beschikking van onze klanten.

KBO nr 0438595693 en INCERT certificatie B-1528.

Grote persoonlijke betrokkenheid van de zaakvoerders en individuele begeleiding door het hele traject.

Telefonische en online helpdesk tijdens de kantooruren.

24/7 service dankzij onze permanentiedienst, 365 dagen per jaar.

Professionele installatie door ervaren beveiligingstechnici.

Vrijblijvende offerte op maat na grondige risicoanalyse.

Discrete en professionele behandeling van jouw veiligheidsdossier en correcte wettelijke en fiscale afhandeling.

Tot ons cliƫnteel behoren zowel particulieren als KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.